3 times awards winner at the International theater festival in Irbid Jordan

Mr. Zap The Clown

Murphys lov lyder at alt hvad der kan gå galt, vil gå galt, på sin egen intuitive, finurlige og publikums inddragende facon udfolder teater forestillingen Mr. Zap The Clown netop den tese. Asguer Zaps har publikum i sin hule hånd og dirigerer os igennem en rejse, der fortæller os at selvom du forsøger dig og det går galt, så skal du ikke være bange for at prøve igen, for i sidste ende skal du nok finde hvad du er god til og lykkedes med det. Forestilingens smittende og medrivende fortælling engagerer sit publikum, og holder dem hele tiden nysgerrigt og man efterlades med store grin og stor indlevelse i forestillingens 30 minutters varighed.

Klovnen Mr. Zap er parat med et forrygende musikalsk og morsomt teaterforstillig – for såvel store som for små, hvor som helst, når som helst

Zap Showteater er en perle i dansk børneteater.
Gadeteaterfestival den 17. juni 2023 i Maribo.
Mr. Zap the clown er en veltilrettelagt, medrivende teaterforestilling, indeholdende gammeldags gøgl og klovnerier, rammer bredt, fanger og favner alle.
Er nogle af de ord, vi begejstret udbryder i munden på hinanden, efter (igen) at have haft besøg af Zap Showteater.
Stor professionalisme holder børnene i deres hule hånd, og alle bliver siddende, til de er sikre på, at nu er forestillingen helt slut, og endda har de sidste svært ved at løsrive sig. Zap Showteater formår at henrykke alle i publikummet, og Børnekultur Lolland giver de bedste anbefalinger med på vejen.

Af og med: Asger Gomez Frøkov
Konsulent: John Paul Cook
B:5 m. D: 4 m. H: 2,6 m.
El-tilslutning: 220V
 kr. 6.950 – 100 tilsk. ( 4 år  og op) kr.7.950 – 200 tilsk. kr.8.950 – 300 tilsk. + moms
Opstillingstid: 75 min.
Varighed: 40 min.  Spilles såvel inde som udendørs forestilling
Turneperiode: Periodisk gennem hele sæsonen
Refusion: Godkendt                                                         

Har optrådt i :
Skoler, biblioteker,Cirkus
Internationale Festivaler m.m.